Diskuze

Belgičani chystají čokoládovou hořčici

Sbohem, dijonská hořčice! Vítej, hořčice čokoládová! Tak nějak by se dala shrnout nová strategie belgické společnosti Bister. Firma, známá svým experimentováním s chutěmi, hodlá uvést na belgický a francouzský trh čokoládovou hořčici.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hovnival-

20. 4. 2004 23:06
@@
ani me to neprekvapuje, kdyz tam delaji tresnove a jahodove pivo, proc ne cokoladovou horcici
 
 
 
 
 
 
bleeeeeeeeeeeeeeee  
 
0 0
možnosti

GhorX

20. 4. 2004 16:22
Recept na výrobu hořčice Dijon
Vezmeme ponožku nádražního bezdomovce a několik minut máčíme v horké vodě. Než bude připravená, vezmeme špetku mletého kopru, špetku česnekové tresti, polévkovou lžíci octu a vše důkladně rozmícháme v běžném balení 400g plnotučné horčice. Provařenou ponožku naplníme vzniknou směsí a necháme několik desítek minut uležet. Po cca 45ti minutách hořčici procedíme ponožkou do vhodné nádoby a vychladíme. Prodáváme jako specialitu se spoustou francouzkého textu a především s rabatem nejméně 500%.
0 0
možnosti

nebel

20. 4. 2004 16:08
predstava cokoladove horcice
ve mne evokuje stejne pocity, ktere nabehnou pri pohledu na ilustracni foto :((
0 0
možnosti

AYAN

20. 4. 2004 13:25
Bleeeeeeee....
0 0
možnosti