Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Belgičani chystají čokoládovou hořčici

Sbohem, dijonská hořčice! Vítej, hořčice čokoládová! Tak nějak by se dala shrnout nová strategie belgické společnosti Bister. Firma, známá svým experimentováním s chutěmi, hodlá uvést na belgický a francouzský trh čokoládovou hořčici.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

hovnival-

@@
ani me to neprekvapuje, kdyz tam delaji tresnove a jahodove pivo, proc ne cokoladovou horcici
 
 
 
 
 
 
bleeeeeeeeeeeeeeee  
 
0/0
20.4.2004 23:06

GhorX

Recept na výrobu hořčice Dijon
Vezmeme ponožku nádražního bezdomovce a několik minut máčíme v horké vodě. Než bude připravená, vezmeme špetku mletého kopru, špetku česnekové tresti, polévkovou lžíci octu a vše důkladně rozmícháme v běžném balení 400g plnotučné horčice. Provařenou ponožku naplníme vzniknou směsí a necháme několik desítek minut uležet. Po cca 45ti minutách hořčici procedíme ponožkou do vhodné nádoby a vychladíme. Prodáváme jako specialitu se spoustou francouzkého textu a především s rabatem nejméně 500%.
0/0
20.4.2004 16:22

nebel

predstava cokoladove horcice
ve mne evokuje stejne pocity, ktere nabehnou pri pohledu na ilustracni foto :((
0/0
20.4.2004 16:08

1_130_202_135

0/0
20.4.2004 23:28

AYAN

Bleeeeeeee....
0/0
20.4.2004 13:25





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.