Diskuze

Premiér prý kdysi uřízl vojákovi hlavu

Z brutálního činu obvinil generál srbské policie Svetislav Djurdjevič nového kosovského premiéra Bajrama Rexhepiho. Generál na tiskové konferenci v Bělehradě tvrdí, že čelný představitel Demokratické strany Kosova před třemi lety uřízl hlavu srbskému vojákovi. Rexhepi obvinění odmítá. Podle Djurdjeviče má důkazy jugoslávská vláda.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jan

7. 3. 2002 13:43
Rituály
Když může být vůdce kosovských Albánců Hashim Thaci namočen do vraždy nepohodlného novináře v Tiraně, když u jeho bráchy mohl být nalezen v bytě 1 mil.dolarů v hotovosti a zbraně, proč by premiér kos.Albánců nemohl někomu uříznout hlavu? Když ten někdo byl "jenom" srbský voják a pofřezávání notabene patří k oblíbeným muslimským rituálům?  
0 0
možnosti

Neználek

7. 3. 2002 12:58
Překvapuje vás zpráva, že současný kosovský premiér uřízl hlavu srbskému zajatci?
Otázka do ankety iDnes
0 0
možnosti

Danka

7. 3. 2002 2:18
Urezavaci hlav mezi nami
Nevim, jake predstavy ma p. Djurdjevic, ale ac jsem lekarka, nikdy me nikdo neucil, jak se urezavaji lidem hlavy. On by totiz takovy trenink byl pro doktora kontraproduktivni, ne?
0 0
možnosti

australena

7. 3. 2002 3:00
Re: Urezavaci hlav mezi nami
Muj syn je ve ctrvrtem rocniku mediciny.  V ramci anatomie provadenych pitev museli studenti ciste odriznout co z tel bylo prave predmetem vyuky.  Vcetne hlav, coz bylo predmetem studia ve 3. rocniku.
0 0
možnosti

ptacek jarabacek

6. 3. 2002 18:52
co je to "odborně uříznuta"?
Strašně by mě zajímalo, co to znamená "odborně uříznutá hlava"...Rovně? Hezky? Rychle? :)
0 0
možnosti

Tom

6. 3. 2002 19:42
Re: co je to
Umíte naporcovat krůtu? Já ne, jednou jsem to dělal a strašně jsem se nadřel. Přes kosti to samozřejmě nešlo, snažil jsem se tedy oddělovat klouby, ale než jsem se vždycky dořezal ke kloubnímu pouzdru... A vyvrátit ten kloub, aby šly kosti oddělit, to taky byla docela práce. Ale mám známého, který říkal, že jemu to nedělá potíže, protože ví, kam a pod jakým úhlem říznout, aby porcování šlo rychle a s minimem námahy. Tak takhle nějak bych viděl rozdíl mezi odborně a neodborně.
0 0
možnosti